Batshuayi’den kendisi için iddialı sözler

Galatasaray son olarak ezeli takibi Fenerbahçe’de forma giyen Michy Batshuayi’yi kadrosuna kattı. 

Sarı-kırmızılıların yeni transferi kulübün YouTube kanalına açıklamalarda bulundu. 

Batshuayi açıklamasında; “Çok çalışacağım, kendimi adayacağım. Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde olabildiğince fazla gol atmak istiyorum. Galatasaray, Michy Batshuayi’yi almak için yapılması gereken her şeyi yaptı. Şimdi benim de gol atarak ve oyuna artı yönde katkı vererek kendimi göstermem gerekiyor.” dedi.

Belçikalı forvet oyuncusu; “RAMS Park’ta birkaç maç oynadım ama hiç gol atamadım. Şimdi Galatasaray formasıyla gollerimi atacağım. Bu benim için büyük bir gurur olacak. Benim oyun tarzım; agresif, teknik, güçlü ve hızlı. Tüm bu özelliklere sahibim. Kendimi güvende hissetmem gerekiyor, taraftarların ve kulübün beni sevdiğini hissetmem gerekiyor. Bunlar olursa Michy Batshuayi’nin en iyi versiyonuna sahip olacaksınız.” sözlerini sarfetti. 

BATSHUAYI: “OKAN BURUK BENİ İSTİYORDU”

Michy Batshuayi; “Üç büyük kulüpte oynayan ilk yabancı oyuncu olmaktan dolayı gururluyum. Özel bir kişi olmayı seviyorum. Türkiye’de özel bir insanım. Goller atarak, formaya saygı duyarak bana duyulan onurun karşılığını taraftarlarımıza vermek istiyorum. Bu Michy Batshuayi’nin disiplinidir. Okan Buruk ile görüştüğümde beni istiyordu. Bugün beni hala istediği için mutluyum. O da teknik bir oyuncuydu, ben de öyleyim. Onunla çalışmaya sabırsızlanıyorum. İyi maçlar çıkarttığım zaman ve iyi sonuçlar aldığım zaman beni tebrik edeceği için sabırsızlanıyorum.” açıklamasında bulundu. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir